Når du donerer tøj, møbler og andre effekter til Kirkens Korshær i Helsingør og omegn, går overskuddet til Kirkens Korshærs sociale arbejde og dermed også til det sociale arbejde på varmestuen og herberget Stubben.

Mange mennesker ønsker at støtte det sociale arbejde, hvilket vi værdsætter og er meget taknemlige for.

Desværre er det ikke alt, som vi har plads til at opbevare eller kan sælge. Vi må af og til sige nej tak til nogle effekter. Det beklager vi naturligvis, vi håber på, at der er forståelse for dette.

Kirkens Korshær i Helsingør har 3 genbrugsbutikker.

Butikkerne drives af frivillige medarbejdere. Alle varer i butikkerne er skænket til Kirkens Korshær, hvilket vi er taknemlige for, da overskuddet fra butikkerne går til at drive Kirkens Korshærs sociale arbejde og dermed også går til at drive det lokale sociale arbejde på Stubben i Helsingør.

Har du ting du vil forære os (læs her)

Vil du være frivillig (læs her)