Frivillige i Kirkens Korshærs genbrug

Når du donerer tøj, møbler og andre effekter til Kirkens Korshær i Helsingør, så går overskuddet ubeskåret til det lokale sociale hjælpearbejde til gavn for de allersvageste i Helsingør.

Mange mennesker ønsker at støtte det sociale arbejde, hvilket vi værdsætter.

Desværre er det ikke alt, som vi har plads til at opbevare eller kan sælge. Vi må af og til sige nej tak til nogle effekter. Det beklager vi naturligvis, vi håber på, at der er forståelse for dette.

Samarbejde med Forsyning Helsingør

Kirkens Korshær og Forsyning Helsingør har som et forsøg etableret et samarbejde omkring afhentning af genbrugsvarer på Skibstrup Genbrugscentral. Vi håber, at det må blive et godt samarbejde til gavn for alle borgere i Helsingør og omegn. Så de gode genbrugsvarer kan gøre gavn også for de borgere, som Kirkens Korshær betjener på Stubben.

Kirkens Korshær i Helsingør har 3 genbrugsbutikker.

Butikkerne drives af frivillige medarbejdere. Alle varer i butikkerne er skænket til Kirkens Korshær. Hele overskuddet fra butikkerne går til Kirkens Korshærs sociale arbejde på herberget og i varmestuen på Stubben.

Har du ting du vil forære os (læs her)

Vil du være frivillig (læs her)

Vil du vide mere om Kirkens Korshærs genbrug, kan du kontakte os på 4920 1082