Kirkens Korshær i Helsingør

Kirkens Korshær i Helsingør tror på værdien af, at bygge bro mellem mennesker, da vi alle har noget godt at give til hinanden.

Kirkens Korshær er en landsdækkende folkekirkelig hjælpeorganisation. Kernen i korshærsarbejdet er altid kærlighed, aldrig fordømmelse.

Varmestuen

Varmestuen åbnede den 6. oktober 1976 i annekset i Vor Frue Kloster. Der var åbent hver onsdag fra kl. 19 til 23, hvor der kunne købes mad og kaffe til en billig penge.

I dag er varmestuen dagligt mødested for rigtig mange mennesker og har dagligt åbent mellem kl. 8.30 – 14.00.  Alle er velkomne.

Botilbud

I 1987 åbnede Kirkens Korshær dørene for nødherberget Stubben. Her var plads til fire beboere i kommunens husvildeboliger på Stubbedamsvej 10, hvor kommunen kvit og frit stillede kælder- og stuetage til rådighed. I 1990 blev herberget udvidet med 1. sal , i løbet af 90-erne overtog Kirkens Korshær 2. sal. I dag er der plads til 11 beboere på Stubben.

Korshærrådet

Til at varetage ansvaret for Kirkens Korshærs arbejde i Helsingør er der nedsat et Korshærsråd som består af følgende medlemmer:

Formand Peter Borring Sørensen, næstformand Birger Stein Christensen, Inger Hansen,  Vibeke Prieme, Karin Elsiabeth Christiansen og Leder af Stubben Line Pinstrup