Kirkens Korshær i Helsingør

Kirkens Korshær i Helsingør tror på værdien af, at bygge bro mellem mennesker, da vi alle har noget godt at give til hinanden.

Kirkens Korshær er en landsdækkende folkekirkelig hjælpeorganisation. Kernen i korshærsarbejdet er altid kærlighed, aldrig fordømmelse.

Sct. Nicolai-tjenesten

Sct. Nicolai tjenesten i Helsingør startede i 1975 i Vestervang Kirke med 20 frivillige.

I december 1998 blev Sct. Nicolai-tjenesten i Helsingør nedlagt, fordi færre og færre mennesker ringede til tjenesten i Helsingør. Du kan fortsat kontakte Sct. Nicolai-tjenesten i København på tlf.nr. 70 120 110 eller 33 12 14 00, hvor de sidder parat ved telefonen.

Du kan også læse mere om Sct. Nicolai tjenesten her: http://www.sctnicolaitjenesten.dk/

Varmestuen

Varmestuen åbnede den 6. oktober 1976 i annekset i Vor Frue Kloster. Der var åbent hver onsdag fra kl. 19 til 23, hvor der kunne købes mad og kaffe til en billig penge.

I dag er varmestuen dagligt mødested for rigtig mange mennesker og har dagligt åbent mellem kl. 8.30 – 15.00.  Alle er velkomne.

Herberg

I 1987 åbnede Kirkens Korshær dørene for nødherberget Stubben. Her var plads til fire beboere i kommunens husvildeboliger på Stubbedamsvej 10, hvor kommunen kvit og frit stillede kælder- og stuetage til rådighed. I 1990 blev herberget udvidet med 1. sal , i løbet af 90-erne overtog Kirkens Korshær 2. sal. I dag er der plads til 11 beboere på Stubben.

Korshærrådet

Til at varetage ansvaret for Kirkens Korshærs arbejde i Helsingør er der nedsat et Korshærsråd som består af følgende medlemmer:

Formand Peter Borring Sørensen, næstformand Birger Stein Christensen, Inger Hansen,  Vibeke Prieme,  Ass. Tine Johansen og Leder af Stubben Jette Rosenkrantz