Ny opdatering vedr. Corona-virus

Fredag d. 3. April 2020………………………

Varmestuen har nu været lukket i 3 uger, og vi forventer at den er lukket april måned med.

Mad kan hentes og bringes i ugen, der kommer.

Vi vil dog gerne sikre, at beboere og gæster, som er kendt i varmestuen, har mulighed for at bestille frostpakker og madpakker.
Der vil mandag, onsdag og fredag ml. klokken 12.00-13.00 være åbent i forgangen, for udlevering af bestilte frostretter eller bestilte madpakker. Husk at bestille senest én dag i forvejen inden kl. 14.00.
Der kan bestilles frostretter á 20 kr. pr. pakke – max 3 stk. ad gangen.
Der kan bestilles madpakker á 15 kr. pr. pakke – max 2 stk. ad gangen.
For bestilling – ring på mobil 4920 1082 eller skriv en mail til: helsingor@kirkenskorshaer.dk
(Der er ingen gratis-dage i denne periode, da det er salg af frostretter/madpakker)

I ugen, der kommer leverer vi fortsat bestilte frostretter og madpakker ud mandag, onsdag og fredag til jer, der plejer at tage offentlig transport til Stubben og bestilt mad kan afhentes af jer som plejer at komme på Stubben og som bor i gåafstand til Stubben.

Hvis der sker forandringer omkring det, så skrives det her på hjemmesiden og i Stubbens facebookgruppe.

Ingen besøgende til beboere på Stubben
 Vi følger myndighedernes påbud om, at der desværre ikke må komme besøgende på botilbuddet Stubben. Vi rykker sammen i huset – på afstand.

Kontakt
Vi kan alle få “corona-kuller” i disse dage og er der behov for at vende det,  eller blot tale om noget helt andet, er man velkommen til at ringe til Stubben på mobilnummer 29259330.

Forårshilsner fra os alle på Stubben,
Jette Rosenkrantz
Leder af Kirkens Korshærs varmestue og herberg Stubben