Kirkens Korshærs sociale arbejde i Helsingør

Det sociale arbejde

Kirkens Korshærs formål er at arbejde for samfundets svageste. At være der for de mennesker, ingen andre vil tage sig af. Vi forsøger hele tiden at udvikle os i takt med det omgivende samfund. Derfor er Kirkens Korshærs arbejde i dag meget mere varieret end tidligere.

Frivillige og medarbejdere i Kirkens Korshær møder mennesket med tillid og yder omsorg.

Det er vigtigt for os at fortælle om det daglige arbejde. Vi kommer gerne og holder foredrag og fortæller om det sociale arbejde. Kontakt Jørgen Ingberg Henriksen eller Anette Lauritsen.

Vi har et godt samarbejde med Helsingør Kommune. Det betyder blandt andet, at vi også er aktiverings- og afklaringssted for mennesker, som har brug for en praktikplads.

Helsingørs befolkning og forretningsdrivende er venlige overfor os. Det kommer især til udtryk ved, at mange gerne sponsorerer os i form af madvarer, økonomiske gaver og sponsorgaver.

Vi er også praktiksted for social- og sundhedsassistentelever, som her får indblik i det psykosocialearbejde i en varmestue og et herberg.

Vi er stedet, hvor konfirmanderne kan få indblik i det folkekirkelige sociale arbejde og høre om Kirkens Korshær som varmestue, herberg og genbrugsbutik med al dens mangfoldighed.