Kirkens Korshærs sociale arbejde i Helsingør

Det sociale arbejde

Kirkens Korshærs formål er at være tilstede og tilbyde fællesskab, mad, bad, udlevering af tøj/soveposer m.m. samt samtale og rådgivning for mennesker, som på forskelligvis kan være udsatte. Flere har komplekse og overlappende problemstillinger indenfor hjemløshed, misbrug, ensomhed og psykisk sårbarhed.

Frivillige og medarbejdere i Kirkens Korshær møder mennesket med nærvær, omsorg og respekt, som udgør Kirkens Korshærs værdigrundlag.

Det er vigtigt for os at fortælle om det daglige arbejde. Vi kommer gerne og holder foredrag og fortæller om det sociale arbejde.
Kontakt leder Jette Rosenkrantz.

Vi har et godt samarbejde med Helsingør Kommune. Det betyder blandt andet, at vi også er aktiverings- og afklaringssted for mennesker, som har brug for en praktikplads. Vi er også praktiksted for social- og sundhedsassistentelever, som her får indblik i det psykosocialearbejde i en varmestue og et botilbud.

Helsingørs befolkning og forretningsdrivende er venlige overfor os. Det kommer især til udtryk ved, at mange gerne sponsorerer os i form af madvarer, økonomiske gaver og sponsorgaver.

Vi er stedet, hvor konfirmanderne kan få indblik i det folkekirkelige sociale arbejde og høre om Kirkens Korshær som varmestue, botilbud og genbrugsbutik med al dens mangfoldighed.