Kirkens Korshær I Helsingør har brug for privat økonomisk støtte. En del af vort arbejde finansieret gennem offentlige midler, men skal vi forsat være en organisation med frihed til at være kritisk og protesterende i forhold til de udstødte.

Støt gerne vores arbejde:

Gaver: bidrag til Kirkens Korshær kan trækkes fra på selvangivelsen. Hvis du f.eks. giver 5500 kr. til Kirkens Korshær, kan du trække i alt 5000 kr. fra.  Postkvittering er gyldig dokumentation.

Gavebrev: med et gavebrev til Kirkens Korshær har du mulighed for fradrag ud over de 5000 kr. om året.  I henhold til ligningsloven §12, stk. 3, kan ydelser, der betales til Kirkens Korshær i henhold til et gavebrev, fratrækkes fuldt ud på selvangivelsen. Gavebreve skal have en løbetid på mindst 10 år. Der kan opnås fradrag for beløb på indtil 15 pct. af den personlige indkomst. Man vil altid kunne opnå fradrag for indtil 15.000 kr. årligt.

Testamentariske gaver: Korshæren er i henhold til arveafgiftslovens §3, stk. 4 fritaget for betaling af arveafgift. De beløb, der testamenteres går fuldt ud til Kirkens Korshærs sociale arbejde.

Bemærk venligst vedrørende testamenter gælder følgende:

Testamenter mærket Kirkens Korshær sociale arbejde i Helsingør tilfalder Kirkens Korshær i Helsingør.
Testamenter mærket Kirkens Korshær tilfalder Hovedkontoret i København.

Donationer kan overføres via:

Danske Bank Reg.nr. 3001-13220018

Kirkens Korshær Stubbens Mobilepay 690127