Stubben er et levende hus med sin egen puls og døgnrytme. Det er et bo og aktivitetstilbud, et midlertidigt hjem, en varmestue med morgenbuffet og varm middagsmad. På Stubben foregår der mange forskellige aktiviteter i løbet af dagen.

Kort fortalt er Stubben omdrejningspunktet for ca. 225 forskellige brugere i løbet af et år. Nogle er kun på kort visit men langt de fleste, er mennesker der kommer dagligt for at spise, nogen for at slippe ensomheden, andre for at opsøge hjælp, eller finde ro i en hektisk hverdag.

Til Stubben er der knyttet ca. 45 frivillige ildsjæle, der udfører mange forskellige opgaver.

Bo-enheden på Stubben er det daglige hjem for 11 mennesker, i en kortere ellere længere periode.

For at bo på Stubben skal du være hjemløs og have brug for hjælp til at klare det daglige liv. Det kan være at du har et alkoholmisbrug, at du er lettere psykisk syg, at du er ensom og uden familienetværk eller du på anden måde er sat uden for det samfund, vi alle er en del af.

Det koster kr. 2500 / kr. 2600 afhængigt af hvor stort dit værelse er. Beløbet er inkl. mad i hverdagen. Lørdag/søndag sørger du selv for mad.

Det er altid muligt at købe en madpakke eller en varm portion mad med hjem, hvis du gerne vil have mad med hjem til weekenden eller til aftensmaden. Mandag og torsdag har vi gratis bespisning

Du har selvfølgelig også mulighed for at komme og tage bad, få gratis tøj, hvis du mangler noget. Er du langhåret kan du blive klippet (kr. 20).

Vi hjælper dig gerne med at skiftet dine forbindinger eller lignende sårbehandling. Vi hjælper også med at tage kontakt til din læge eller sygehus/kommunen, hvis det er det, du har brug for og selv finder svært.

Til huset på Stubbedamsvej 10 har vi huslejefritagelse fra Helsingør Kommune, som ejer huset og med hvem vi har en samarbejdsaftale i.h.t. Servicelovens § 104.

Helsingør Kommune yder et årligt tilskud til Stubben på 300.000 kr