malegruppe

 

 

Malergruppen – mødes 1. og 3 onsdag i måneden. Velkommen

Alle kan deltage så kom glad og gerne. Alt sker på frivilligt basis. Så har du lyst til at deltage i en kreativ gruppe, der finder inspiration til billeder i omgivelserne, litteratur, materialer og i hinanden, er der altid plads til flere i malegruppen. Kontakt os gerne på Stubbens tlf. 49201082 for yderligere information.

Yoga og meditation med Jan tirsdag fra kl. 11 – 12 starter igen efter sommerferien tirsdag den 5. september kl. 11.

:) glæder os til at se jer

Kom og mærk kroppen. Om du er stor eller lille ung eller gammel. Alle kan deltage. Det er gratis

Fortællegruppe  / Spillegruppe- i den mørke tid fra kl. 17-19 tirsdag og torsdag. Alle er velkommen

I denne gruppe kan alt lade sig gøre. Nogle har læst en god artikel, en spændende bog eller noget helt andet. Har lyst til at fortælle om sig selv, sit tidligere liv eller om den bog, man lige har læst. Sammen med frivillige og andre vil disse aftener være en god anledning til at få hygget sig, spillet noget godt musik sammenmed andre musikere, sunget sammen eller bare hygget over en kop kaffe og lidt forplejning.

Gennem vinteren 2016 og foråret 2017 har vi haft den fornøjelse, at flere har ønsket at deltage med deres sangstemmer og diverse instrumenter. Det betyder, at aftenvarmestuen nu også tilbyder spil-sammen, hvor du kommer med din stemme eller instrument.

Hold øje med opslagstavlen, hvor alle initiativer og tilbud vil være at finde.

Systue – næste gang, hold øje med opslaget i Varmestuen

Tilbud til alle varmestuegæster – Connie reparerer dit tøj gratis.

Er dine bukser for lange? Er der hul i lommen eller andet sted? Mangler du en knap? Er bukserne eller blusen blevet for stor? Så kom de aftener Connie er i Varmestuen eller aflever det til Anette eller Tine, så sørger de for at Connie får det. Eneste betingelse er, at tøjet er rent.

Fodpleje

Fodterapeuterne kommer følgende dage i 2018. Gratis fodpleje er et tilbud til Stubbens dårligste varmestuegæster. Fodterapeuterne kommer altid kl. 9-12. Det er desværre ikke muligt at reservere tid.

Torsdag d. 22. Februar
Mandag d. 19. Marts
Torsdag d. 26. April

Mandag d. 28. Maj
Torsdag d. 28. Juni

Ferie hele Juli måned

Mandag d. 27. August
Torsdag d. 27. September

Mandag d. 29. Oktober

Torsdag d. 29. November
Ferie hele December måned.

Mandag d. 28. Januar 2018