Stubbens varmestue tilbyder morgenmad til de varmestuegæster, der har brug for det.  Nogle aflægger korte besøg, mens andre opholder sig i varmestuen det meste af åbningstiden. I den lille TV-stue er der mulighed for at sidde alene, eller sammen med et par stykker og se lidt morgen-tv, og her kan man også tage sig en lille lur, både med og uden tv.

I løbet af formiddagen er der mulighed for at få lidt styr på sine ejendele, at få vasket sit tøj, modtage fodplejebehandling, blive klippet hos frisøren, aftale madpakker med køkkenet, eller bare sidde og læse en eller alle aviserne. Der er udlevering af tøj til varmestuegæster, der mangler varme jakker, hjemmestrik, ligesom der er varmestuegæster der benyttet sig af muligheden for at få et bad.

I løbet af dagen har varmestuegæsterne ofte flere gøremål, som de gerne vil have hjælp til eller vejledning i. Det kan være, at de har behov for at få hjælp til at formidle en god kontakt til en offentlig instans – måske er der noget, som er kørt i hårdknude for dem, eller noget, de bare er lidt usikre på. Nogle får hjælp til at tjekke deres e-boks, og der skal tjekkes om der er kommet breve til dem. Fra morgenstunden breder duften af dagens ret sig ud i varmestuen, hvilket kan afstedkomme en opløftet snak blandt morgengæsterne. Fra kl. 12.00  kan man så købe et måltid varmt mad for 20 kr, og det er der rigtig mange, der benytter sig af. Efter middagen er der gerne mange rosende ord til dagens kok, og mange slår et sving forbi køkkendøren med et “Tak for mad”. Indtil Varmestuen lukker kl. 14.00 er medarbejdere og frivillige til stede i Varmestuen, køkkenet og på kontoret, og det er altid muligt for brugerne at få en samtale – om stort og småt.